събота, 25 октомври 2008 г.

Гея Антонова

Тя е млада и амбициозна госпожица. Освен модата я влече страйкбола
Явно мъжко момиче- факт. Рекламно лице на очила Квиат за 2008 година, Гея продължава да трупа отличия и при много фотографи.

1.Как реши да се занимаваш с мода?
-За разлика от другите деца не съм се виждала, като балерина, актриса или супер мен. Строях мезонети от лего и кроях планове за вътрешен дизайн. След като се оказа, че математиката не е стихията ми, а комуникацията с хората, модата се вписа перфектно като стъпало, за развиване на тези умения.

2.Какъв е за теб света на моделите и манекенките?
-Не мисля, че моделите и манекенките идват от друга планета. Бизнес като всеки друг, просто поръсен с щипка красота и диаманти за цвят.


3.Какво представлява успелият модел у нас?
-Дали у нас, или на вън за да е успешен един модел, то той на първо място си знае цената. А, всички знаем, че хубавите неща струват скъпо.

4.Какво е мнението ти за момичетата, които прекрачват границата от модел до проститутка?
-Не мисля, че можем изобщо да ги сравняваме. Това са две различни професии. Модела си е модел, проститутката използва съвсем други знания и умения. Без значение колко е лъскава една компаньонка, крайната услуга винаги е една и съща. Мисля, че е нужно проституцията в България да се узакони, както в други държави от Европейския Съюз. Полза за държавната хазна и може би най-накрая ясна граница между двете в българското общество.

5.Как се виждаш след няколко години (професия, място в обещството) ?
-Завършила първо висше, специалист в областта си и със сигурност работещ това, за което е учил. В моя спучай- PR. За мен вариянт вeроятно, евнтуално, може би- няма. Или нещата се изпипват докрай й тогава целта винаги се изпълнява, или прсто не се захващам с дадено начинание.

6.Опиши се с три думи...
- Aктивна, адски амбициозна, интелигентна


Няма коментари:

Публикуване на коментар