вторник, 16 декември 2008 г.

Мария с морскосините очи

Родена е в Пазарджик. Учи маркетинг. Като хоби посочва музиката,книгите,интериорен дизайн,различните култури. Една от участничките на Боиграфия 2007/2008. Получава голямата награда на Бодиграфия 2007г и тази на хотел Дряново, от пленер през 2008г. И още- награда за актова фотография. Името й е Мария Груева-момичето с най-изразителните очи. Мария сподели, че не харесвала очите си. А аз споделям мнението на всички останали- очите на Мария са едни от най-красивите и бистри и се отличават с изключителната си изразителност.
1. Коя е Мария Груева (разкажи за себе си-какво харесваш в себе си, в живота си, обичаш и мразиш, КАК СЕ СЛУЧИ ТАКА, ЧЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С МОДА)
-Мария Груева е обикновено момиче. Снимам се от 2-3 години. Уча Маркетинг в ПУ. Работя и върху създаването на собствен бизнес.Обичам да чета (напоследък Тери Пратчет) класически и криминални романи. Обичам близките си и обичам живота си такъв, какъвто е. Научих се да оценявам и да се радвам на малките неща.
Не знам и аз как се случи така, че се занимавам с фотография. Никога не съм имала намерение да се занимавам с такова нещо или подобно нему.

2. Фотографията изкуство ли е според теб?
-Разбира се, че е изкуство. Всяко нещо, създадено от човек, което ни позволява да вникнем във вътрешния му свят; всяко нещо, което носи красиви послания, е изкуство.

3. Най-интересното нещо,което все още правя, е да разучавам психиката на хората. Да влагам всички сили, за да ги разбера (... и мисля, че успявам).

4.Мечтана сесия-каква ще бъде композицията на кадъра?
- Мечтаната сесия е всяка, която ми е приятно да осъществя.

5.Опиши се с три думи.
- Три думи са малко, за да се опише, който и да било човек, а и не обичам да давам сама за себе си квалификации.

6.Какви ангажименти си поемала до сега (модни)?
- Предимно свързани с фотография.

7. С коя личност от модния свят би желала да кореспондираш?
-Виргиния Здравкова, Ели Сааб, Вивиан Уестууд.

8.Какво място заема моделството в живота ти?
- Мисля, че някое от последните места заема.


За себе си Мария споделя : ''Твърде много мечти имам и твърде много време ще ми отнеме, за да ги изредя всичките'' И за финал : ''Знам какво искам и как да го постигна''

Пожелавам ти много успех, Мис и дано сбъднеш всичките си мечти ,колкото и многобройни да са те.

Няма коментари:

Публикуване на коментар