събота, 11 април 2009 г.

Денис Димитрова- ''Славата не е всичко''



Денис Димитрова- едно момиче с много корони и много лица,около себе си, и много усмивки! През 2006г печели ''Визаж мини моделс'' и ''Световна плажна принцеса''. През 2007г титлите й са за ''Мини Мис Вселена'' и "Best child model of the world - teen" и др. Но тя е и едно дете на морските звезди, което обожава хавайските вечери. Свързва ги с чистотата на очите и с блясъка на най-успешните си конкурси. ''Винаги преди да излезна на сцената треперя дали всичко ще е перфектно и случайно да не се изложа.С една от участничките в Египет измислихме обща пиеса изиграхме я пред журито и всички бяха очаровани.По време на репетицията на същия танц само падахме,смеехме се и беше доста забавно.'',коментира. И още: ''Харесвам "Титаник",защото е най - добрия филм за мен. Харесвам всякакви стилове музика. До скоро пеех в един хор,но това беше странично занимание. Също така танцувам. Обичам да излизам с приятели и го правя постоянно трябва и разнообразие. Не съм скандална и хората го виждат само една девойка не го разбра това...''



1.Какво за теб е успехът?
-Усетила съм успехът той е много хубав когато си завладян от него,но е и много опасен понякога.Аз съм щастлива че съм успяла да стигна до тук много малко хора имат моя шанс.

2.Какво е конкуренцията а теб?
-Всеки път,когато отида на конкурс аз виждам конкуренция във всяко едно момиче. Няма значение как изглежда аз намирам конкуренция във всяка.

3.Мечтите са....
-Нещо много красиво ... понякога лъжливо

4.Кое ''всичко'' в живота ти
-Близките ми хора. Без тях съм за никъде. Понякога усещам,че модата става част от мен.

5.На всичко ли си готова за успеха?
-Не!Славата не е всичко. Има девойки които са готови дори да преспят с някои за да са известни.Аз не съм от тях.

6.Короната ли прави човека?
-Аз все още съм едно обикновенно момиче ,все още имам приятели те сами са доказали кои са истински и кой не.Короната е нещо,което те прави най - щастливия човек на света.Малко по малко ставаш популярен и аз го усещам,но това не ме променя.



7. Кой отвори вратите на модата за теб?
-Мойта майка и мойта първа мениджърка Светла Шопова.Светла ме тласна към върха.Тя е един от хората,които ме научиха да буда силна във всякакви моменти.

8.За какво мечтаеш?
-Да се развия като модел и след това да се запиша в НАТФИЗ. Не съм решила дали като ТВ водеща или актриса.Като малка се занимавах с пеене до скоро,но в България шанс да се развиеш като певица е да си Фолк певица.Не това е моята цел.

9.Обичаш... Мразиш...Какво е да си модел в България? Боли ли понякога (защо?)
-Трудно е.Когато прочетеш някоя "пикантна" клюка за себе си ти се натъжаваш,но никога не бива да губим вяра и никога не бива да се влияем от такива повърхностни неща.щом пишат за теб значи си им интересна.Аз вече имам доста учащия и в чужбина това значи че съм им интересна.В България модата е за занимание,но аз се надявам да се развием много.



10.В какво вярваш и защо?
-Вярвам в любовта,когато човек се влюбва е под властен.Вярвам също и че в хората е останало нещо човешко не само тази завист .. не е красиво!

11.Как реши да се занимаваш с мода?
-Това е заниманието,което ме влече най - много.Не си представям без модата. Имам добър екип от хора,с които работата е като песен.


Мила и спокойна, Денис разкри интересни моменти от живота си тук-пре мен за вас. Радостите на своите близки, преживява като свои собствени- ''Бях лесно ранима докато не се срещнах с успеха и с славата. Плаках за последно онзи ден... но плаках от радост. Винаги когато някои близък има успех или загуба аз го преживявам с него. Наскоро една от най-близките ми приятелки спечели една от големите награди на Мис България. Радвах се много ...ама много!!!'' Очаквайте продължение...

2 коментара:

  1. Стига сте ни пробували това едро,дебело дете.Не става и това е!Майка и с всичките си пари,пак няма да я направи звезда,не го ли разбрахте!

    ОтговорИзтриване
  2. eh kakvo li ne pravi zavistta... hora nerazbira6ti ot ni6to se pravqt na kompetentni. no ti ne si ot zna4enie. momi4eto si e mn dobre daje, dokazala go e sled vsi4ki tezi spe4eleni titli

    ОтговорИзтриване