неделя, 6 септември 2009 г.

събота, 5 септември 2009 г.

Miss Playmate 2009 - Златка Димитрова: ''Да, happy съм''



Родом от Бургас, младата плеймейтка, се занимава с мода от цели шест години, през които трупа достатъчно опит, който й помага да спечели жадувания от всяко момиче приз. За себе си коментира: ''Happy съм! Относно мечтите ми? Човек винаги трябва да мечтае и да иска все повече и повече.Казват, че човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му. Смятам, че съм реализирала някои от своите и продължавам да се боря за постигането и на останалите. Надявам се един един ден да създам хубаво и здраво семейство с любящ съпруг до себе си.'' Името й е Злати Димитрова...Сърцето, Танца, Енергията и Злати!


1.Как стартира кариерата ти на модел?
-С мода започнах да се занимавам, когато бях на 17г. Започнах курсове за модели. Не е лесно, но малко по малко достигнах до тук.

2.За любовта...Имаш приятел, който е футболист, разкажи ни повече за вас. Как се запознахте и сериозни ли са намеренията във връзката ви?
-За връзката си с Курдов няма да коментирам. Писнало ми е от различни писания. Сега нямам никой до себе си.



3.Какво е мнението ти за материалните момичета?
-Материалното за мен не е най-важното. Много момичета се бъркат, че щом имат пари, значи всичко е наред, напротив. Има жени ,които имат, но не са щастливи...

4.НАД НАС СА САМО ЗВЕЗДИТЕ...
-Това съм го написала на facebook-a си. В България разбирането за ВИП хора и звезди е доста изопачено. Смешни ми са.

5.Кое е най-голямото ти постижение?
-Най-голямото ми постижение за сега-хммм, но колко е голямо да станеш Miss Playmate на годината...Отчитам това за постижение, макар че повече се стремя да успея в живота. От това по-голямо постижение- здраве му кажи!


Новият клип на Емануела и Крум със специалното участие на Miss Playmate 2009

6.Как се представяш след 5-10 години?
-След време ще бъда още по-улегнала- жена с добра работа и стабилно семейство.

7.Кое е нещото, което те прави най-щастлива и кое е онова, което би могло да те натъжи най-много?
-Истински щастлива се чувствам като вждам хората да си помагат един на друг и се обичат, когато моите близки и приятели са добре.Но и много често се натъжавам при вида на скитник, молещ за помощ на улицата. Би ме наранило и предателство от човек, на когото съм гласувала пълно доверие.



8.Кава е била детската ти мечта и какво да очакваме от Злати Димитрова занапред?
-Детската ми мечта почти се сбъдна. Исках да бъда модел и да стана Miss Playmate. Мечтая за това откакто бях в 9-ти клас. Тогава все още този конкурс не съществуваше, но изпитвах огромно желание да се снимам за Playboy. Първите ми актови снимки се реализираха, след като навърших пълнолетие.

9.Какво да очакваме от Златка Димитрова занапред?
-Какво да очаквате...Ами ще видите...и то много скоро!

неделя, 28 юни 2009 г.

...някой друг път ще ви разкажа...



Имало едно време... Така започват приказките, които се разказват на малките деца за лека нощ...Нека разкажа една приказка, която се случи за една нощ...Балът на всяко момиче е не просто БАЛ, а ДЕНЯТ, КОГАТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАЙ-КТАСИВОТО И НАЙ-ЗАБЕЛЕЖИМОТО...Е, нито бях най-красивата, нито най-забележимата (както се вижда на снимката дори правя опит за бягство от обектива)... Е, може би колата ми беше по-забележима от мен самата, но аз бях предоволна...ИМАХ ПЛАН-ТОВА БЕШЕ ВАЖНОТО...И плана беше наистина добър! Перфектен... (още чакам снимките-мързи ме да разказвам в тези късни часове) :)))

понеделник, 22 юни 2009 г.

Розова любов или... просто любов



Едно парче, което често пъти ме е карало да се замислям дали любовта има цвят...аромат...температура на КИПЕНЕ?! Нали било химия? Или пак съм в грешка :)))

неделя, 31 май 2009 г.

сряда, 20 май 2009 г.

''На най-красивият мъж жена му''



Добре дошли в света на мечтите. Всяка нощ е като приказка. ''Мислите ми до една са свързани с любовта'', казва днескашната героиня. ''Вярвам в Бог, в любовта и в себе си'', продължава. ''Уча култура и изкуство. Мечтая за всичко и се старая да осъществя мечтите си.'' и още ''Да, всъщност съм малко шантава'', усмихва се. Константина Маркова, или с други думи- на най-красивит мъж жена му :)

1.Кой отвори вратата в живота ти за модния свят?
-Сама се справих. От време на време надничам там, когато ми стане скучно.

2.Как се виждаш след 10 години?
-....предполагам ще бъда семейство със сегашния ми приятел-Иван. Ще работя нещо забавно и интересно. Нещо, което да изпълва живота ми с още по-голяма радост!

3.Идол?
-Нямам идол. Харевам себе си и живота си. Другите не са от значение.

4.Какво искаш от живота?
-Не искам просто ВСИЧКО от живота, искам много ПОВЕЧЕ от това!

5.Любоста е...
-Любовта е онова, което върти света, без значение дали е насочена към чове, работа, тя е силата, която поддържа живота. Аз обичам малко хора, но истински. Те ме изпълват със светлина сърцето ми.



6.Успехът е...
-Успехът е нещо много относително и субективно. Себе си смятам за успяла. Не говорим за материалното, а за душевното богатство. То е най-важно! ЗНам какво искам и как да го постигна

7.Рискът е...
-Рискът за мен е най-удобната възможност да спечеля в различните начинания.

8.С кои по-известни фотографи си снимала? Разкажи за интересен момент по време на сесия:)
-Снимала съм с едни от най-добрите фотографи в България. Все пак Playboy и FHM работят с професионалисти. Всичкото време, докато протича дадената е сесия мога да орпеделя като панаир, защото постоянно се впускам в спорове със стилисти, гримьори...:)

9.Как се отрази на живота ти наградата за 1во място в конкурса от 2007г?
-.След конкурса доста повече хора започнаха да проявяват интерес към мен като фотомодел. Не липсват ангажименти, но повечето отказвам.

10.Какво за теб е моделът в България?
-Нямам коментар. Да си фотомодел в БЪлгария е ''професия'' често свързвана със златотърсачните по нощните клубове. Не желая да бъда с подобен имидж.



11.Тъжна ли си или щастлива?Кое е нещото ,което те кара да се усмихваш най-често?
-Щастлива съм. Обичам себе си и мъжът до мен. Влюбена съм и това внася красота в живота ми. Той е всичко, което някога съм искала!

12.Коя си била и коя си сега..
-Преди бях по-студена и дръпната. Сега съм слънчев и отворен човек. Обичам хората и уважавам правото им на индивидуално мнение. Чувствам се добре като знам, че съм на най-красивият мъж жена му )важно е да се отбележи)

сряда, 29 април 2009 г.

Прическа и стил....





Когато става въпрос за съчетание от красота и блясък, камерите никога не са достатъчни...По-долу може да изгледате един кратък репортаж, направен от Огнян Гешев със съдействието на GiViStudio.

Прическа и стил...Мода и красота...Цвят и фантазия...И всичко това посипано с вълшебен прах...Звучи като флирт между красиви тела и ефектни облекла...Представям ви няколко елемнта от цяла серия стилни модели.